Veludført anlægsarbejde af engagerede fagfolk
EDD889AC-A4EA-4ACE-A394-1AB753433140
25C69200-FC86-4A77-866A-BA49EC3493CE

Vi udfører alle anlægsopgaver for private og erhverv, herunder etablering af græsplæne, belægning, terrasse, bede, plantning af træer, buske, hæk, støttemurer, opførelse af hegn, udgravninger, grøn vedligehold, træfældning. Kun fantasien sætter grænser.

C7C7A28D-DB0C-4DDA-B818-0361837661ED
Ring til os:
F4E7EF8A-4AED-4E82-B5AD-6CADA241F7B7

VI ANLÆGGER OG PLEJER SMUKKE, GRØNNE OG GRÅ OMRÅDER

Kvist og Krab laver alt inden for det grønne og det grå anlægsarbejde. Alt fra komplet anlægning af private haver til store parker og andre grønne områder. 

Vi servicerer private haveejere, virksomheder, boligforeninger samt andre foreninger, boligselskaber, kommuner og offentlige og private institutioner. 

Alle opgaver bliver udført at dygtigt mandskab med dyb faglig viden og solid, moderne maskinpark. Vi vælger den rette fagperson til dit projekt og er først færdige med opgaven, når du er godt tilfreds.

Grøn anlægsgartner

Drømmer du om en smuk have, hvor alle elementer spiller sammen, harmonerer, og står i blomst hele sæsonen?
Skal du have anlagt park eller andet grønt område og mangler en erfaren anlægsgartner til at planlægge og udføre arbejdet?

Vi har et fagligt dygtigt team, der er specialister i anlægning af grønne områder, som glæder sig til at hjælpe dig.

Belægning

Kvist og Krab er eksperter i det grå anlægsarbejde, som omfatter, etablering og renovering af belægninger som, fliser, brosten, pigsten og beton.
Foruden de hårde belægninger, udfører vi også andre belægningstyper som, grus, stenmel, træterrasser osv.

Vi rådgiver om belægningstype, laver komplette planer og tegninger og står for projektledelse og udførsel - alt efter behov.

Vedligehold af grønne områder

Som din personlige gartner står vi for alt pasning af din have/dit grønne område herunder, græsslåning, hækklipning, lugning af ukrudt, beskæring af buske og træer, fejning, træfældning samt diverse andre vedligeholdelsesopgaver.

Vi sørger for en sund og sprudlende have med de bedste forhold for de forskellige planter.

4 GODE GRUNDE TIL AT VÆLGE KVIST OG KRAB

1. Vi holder vores aftaler

Det er vigtigt for os, at vores kunder ved, at vi hos Kvist og Krab er til at regne med. Når vi har lavet en aftale, overholder vi den. Der kan selvfølgelig opstå forhindringer, herom informerer vi altid i så god tid som overhovedet muligt.

2. Dyb faglig viden

Uanset hvilken opgave vi står overfor, kan du være sikker på, at vi leverer kompetente løsninger baseret på en dyb faglig viden. Vi sender lige præcis den fagperson ud til dig, der passer til din opgave.

3. Godt håndværk og kvalitet

Alle opgaver vi laver, skal udføres korrekt og ordenligt, af dygtige, kompetente fagfolk og det skal være løsninger der holder.

4. Vi er først færdige, når du er godt tilfreds

Kvist og Krab sætter en stor dyd i at leverer et flot resultat, som du bliver glad for. Derfor er vi først færdige med vores arbejde, når du er godt tilfreds. Vi sørger for at forventningsafstemme og lave en plan, vi er enige i, før vi påbegynder opgaven.

Se vores arbejde

Belægning med gangsti ved nybygger

Belægning af keramiske fliser

Terrænregulering og klargøring til græsplæne

Kloakseperering

Belægning af indkørsel med fuld opbygning af bund

Støttemur og reetablering af belægning ved elstation

SF-Coloc maskinsten ved værksted