Dræn
EDD889AC-A4EA-4ACE-A394-1AB753433140
25C69200-FC86-4A77-866A-BA49EC3493CE

Vi laver dræn i haver, om dit hus eller bygning / omfangsdræn, i parker, på store græsarealer eller marker. Det kan være en kæmpe fordel at få gravet dræn ned, og lede vandet væk, for beplantning, og for at undgå skader på dit hus.

C7C7A28D-DB0C-4DDA-B818-0361837661ED
Ring til os:
F4E7EF8A-4AED-4E82-B5AD-6CADA241F7B7

UNDGÅ OVERSVØMMELSE I DIN HAVE ELLER PÅ DIT GRØNNE OMRÅDE, OG FÅ GRAVET DRÆN NED

Ofte ser vi, at vandet lægger sig i store pøle på græsplænen i perioder med meget regn. Det kan der være forskellige årsager til, og der er ligeledes flere ting, du kan forsøge at gøre ved det. Den sikreste og bedste løsning er dog at få gravet dræn ned.

Når der bliver lavet dræn, leder det vandet væk fra de områder, hvor du har problemer med overfladevand.

Dræn kan laves i eksempelvis haver, rundt om dit hus, i parker, på store græsarealer og marker.

VI FINDER SAMMEN DEN RIGTIGE LØSNING PÅ DIT PROBLEM

Der findes forskellige løsninger, når der skal laves dræn. Det afhænger altid af projektet, hvilke maskiner og løsninger, der vil være bedst at benytte. Sammen finder vi den rigtige løsning til dit projekt.

UNDGÅ FUGTSKADER MED DRÆN RUNDT OM DIT HUS

Vil du gerne holde dit hus så tørt som muligt, både indvendig og udvendig, er omfangsdræn den absolut bedste løsning.
Omfangsdræn sikrer, at der ikke er for meget fugt i jorden omkring dit hus, så der ikke kommer fugtskader og minimerer samtidig risikoen for frostskader.

4. GODE GRUNDE TIL AT VÆLGE KVIST OG KRAB

1. Vi holder vores aftaler

Det er vigtigt for os, at vores kunder ved, at vi hos Kvist og Krab er til at regne med. Når vi har lavet en aftale, overholder vi den. Der kan selvfølgelig opstå forhindringer, herom informerer vi altid i så god tid som overhovedet muligt.

2. Dyb faglig viden

Uanset hvilken opgave vi står overfor, kan du være sikker på, at vi leverer kompetente løsninger baseret på en dyb faglig viden. Vi sender lige præcis den fagperson ud til dig, der passer til din opgave.

3. Godt håndværk og kvalitet

Alle opgaver vi laver, skal udføres korrekt og ordenligt, af dygtige, kompetente fagfolk og det skal være løsninger der holder.

4. Vi er først færdige, når du er godt tilfreds

Kvist og Krab sætter en stor dyd i at leverer et flot resultat, som du bliver glad for. Derfor er vi først færdige med vores arbejde, når du er godt tilfreds. Vi sørger for at forventningsafstemme og lave en plan, vi er enige i, før vi påbegynder opgaven.