Omfangsdræn
EDD889AC-A4EA-4ACE-A394-1AB753433140
25C69200-FC86-4A77-866A-BA49EC3493CE

Vil du gerne holde dit hus så tørt som muligt, både indvendig og udvendig, er omfangsdræn den absolut bedste løsning.

C7C7A28D-DB0C-4DDA-B818-0361837661ED
Ring til os:
F4E7EF8A-4AED-4E82-B5AD-6CADA241F7B7

ET TØRT HUS MED BEDRE INDEKLIMA

Mange har problemer med fugtskader, og det kan gøre stor skade på dit hus eller bygning. Derfor anbefaler vi at få lavet omfangsdræn, der graves ned hele vejen rundt om huset, og leder vand væk fra dit hus. 

For meget fugt i jorden omkring huset, kan udover direkte skader på huset også forårsage råd og svamp i boligen eller bygningen, hvilket giver dårligt indeklima, og kan være en dyr og omfattende affære at slippe af med igen.

Omfangsdræn sikrer, at der ikke er for meget fugt i jorden omkring dit hus, så der ikke kommer fugtskader og minimerer samtidig risikoen for frostskader.

Kvist og Krab laver alt slags dræn, og vi kommer gerne ud og kigger på dit situation og rådgiver dig om dit valg. 

ER OMFAMGSDRÆN EN LØSNING FOR DIG?

Omfangsdræn er for alle hus- og bygningsejere, der gerne vil sikre sig et tørt hus. Der er dog tilfælde, hvor det er mere akut nødvendigt end andre steder.
Kan du se og mærke, at din sokkel og fundament er fugtige, er det tid til at få gjort noget ved det.

4. GODE GRUNDE TIL AT VÆLGE KVIST OG KRAB

1. Vi holder vores aftaler

Det er vigtigt for os, at vores kunder ved, at vi hos Kvist og Krab er til at regne med. Når vi har lavet en aftale, overholder vi den. Der kan selvfølgelig opstå forhindringer, herom informerer vi altid i så god tid som overhovedet muligt.

2. Dyb faglig viden

Uanset hvilken opgave vi står overfor, kan du være sikker på, at vi leverer kompetente løsninger baseret på en dyb faglig viden. Vi sender lige præcis den fagperson ud til dig, der passer til din opgave.

3. Godt håndværk og kvalitet

Alle opgaver vi laver, skal udføres korrekt og ordenligt, af dygtige, kompetente fagfolk og det skal være løsninger der holder.

4. Vi er først færdige, når du er godt tilfreds

Kvist og Krab sætter en stor dyd i at leverer et flot resultat, som du bliver glad for. Derfor er vi først færdige med vores arbejde, når du er godt tilfreds. Vi sørger for at forventningsafstemme og lave en plan, vi er enige i, før vi påbegynder opgaven.