Altid sunde og vedligeholdte grønne områder
EDD889AC-A4EA-4ACE-A394-1AB753433140
25C69200-FC86-4A77-866A-BA49EC3493CE

Vi tilbyder vedligehold af alle grønne områder for private, virksomheder, boligforeninger og offentlige organisationer. Vi ordner det hele for dig, alt du skal gøre er at slappe og nyde synet af det grønne.

C7C7A28D-DB0C-4DDA-B818-0361837661ED
Ring til os:
F4E7EF8A-4AED-4E82-B5AD-6CADA241F7B7

STORE ELLER SMÅ GRØNNE OMRÅDER, DER BEHØVER KONTINUERLIG VEDLIGEHOLD?

Som din personlige havemand står vi for alt pasning af din have, herunder: 

  • Græsslåning
  • Hækklipning
  • Lugning af ukrudt
  • Beskæring af buske og træer
  • Fejning
  • Træfældning
  • Snerydning 
  • Diverse andre vedligeholdelsesopgaver

Det betyder at du kan slappe af i haven, uden at bekymre dig om, om græsset er for langt. Vi sørger for en sund og sprudlende have med de bedste forhold for de forskellige planter.

Sammen laver vi en sæsonplan for vedligehold af dit område og herefter udfører vi arbejdet. 

SKAL VI HJÆLPE DIG MED ETABLERING AF GRØNNE OMRÅDER?

Har du brug for sparring omkring, hvordan dit område vil tage sig bedst ud? Som anlægsgartner rådgiver vi dig og kommer med kreative idéer samt står for etablering af eventuelle ændringer i anlægget.

Læs mere om vores anlægsarbejde her

FAST AFTALE ELLER ENKELTOPGAVE?

Foruden faste vedligeholdsaftaler laver vi også enkeltopgaver. Det kan være du har brug for øjeblikkelig hjælp med at få dit grønne område klargjort til et bestemt event eller er forhindret i selv at klare arbejdet i forbindelse med ferie eller sygdom.

Tag fat i os, så finder vi en løsning.

Vi slår græsset for dig, når det trænger

Med en fast vedligeholdsaftale, sikrer du en altid flot græsplæne. Vi starter med den første forårsklipning i april, og holder det resten af sæsonen.

Vi passer og plejer dine bede

Der er ingen tvivl om at bede kræver mere pasning end havens øvrige elementer. Det kræver en del arbejde at passe blomstrende, sunde bede. Vi sørger for at rense op i bedene i løbet af sæsonen, så de friske om blomstrende planter bliver fremhævet.

Vi beskærer dine buske og træer - på den rigtige måde og på det rigtige tidspunkt

Når buske og træer beskæres, er det vigtigt at have de rigtige redskaber og gøre det på den rigtige måde, så man giver planten de bedste forhold og får et flot resultat af beskæringen.

Træfældning og topkapning

Hele året tilbyder vi træfældning og topkapning, men især efteråret og vinteren, er et ideelt tidspunkt for træfældning. Her er bladene nemlig faldet af træerne, hvilket giver et bedre overblik, og træet vejer ikke nær så meget.

Om vinteren tilbyder vi også snerydning

Skal du have ryddet sne, så kan vi hjælpe dig. Vi rydder sne hos private og erhverv både som fast aftale og som enkeltopgave.