Gravearbejde
EDD889AC-A4EA-4ACE-A394-1AB753433140
25C69200-FC86-4A77-866A-BA49EC3493CE

Alt jord og gravearbejde. Vi er specialister inden for området, og kan hjælpe dig med stort og småt.

C7C7A28D-DB0C-4DDA-B818-0361837661ED
Ring til os:
F4E7EF8A-4AED-4E82-B5AD-6CADA241F7B7

SPECIALISTER I ALT JORD- OG GRAVEARBEJDE

Kvist og Krab arbejder med alt jord og gravearbejde. Vi er specialister inden for området, og kan derfor hjælpe dig med stort og småt.

Alt vores arbejde bliver nøje planlagt, og forinden vi starter med at grave, undersøger vi om der er forhold i jorden, der skal tages særligt hensyn til. 

Alle opgaver ledes og overvåges af erfaren fagperson. Hvis der er behov for gravetilladelse sørger Kvist og Krab naturligvis for dette. 

Når vi er færdige med udgravningen efterlades området, som det var inden vi startede, eller vi kan etablere nyt anlæg, grønt eller gråt - alt efter dit ønske. Vi kan selvfølgelig også etablere et nyt anlæg, om det er græsplæne, belægning eller en ny indkørsel - alt efter dit ønske.

DRÆN KAN LAVES SAMTIDIGT

Under vores gravearbejde, kan vi med fordel også lave dræn for dig. Det kan nemlig være en kæmpe fordel at få gravet dræn ned, og lede vandet væk, for beplantning, og for at undgå skader på dit hus.

Vi laver dræn i haver, om dit hus eller bygning / omfangsdræn, i parker, på store græsarealer eller marker.

BORTKØRSEL AF JORD EFTER GRAVEARBEJDE

Når vi er færdige med vores gravearbejde, sørger vi selvfølgelig altid for bortkørsel af jord.

I nogle tilfælde har vi dog mulighed for at bruge det jord, vi har gravet op, til at niveauregulere med. Dette kan være ideelt for yderligere projekter, som for eksempel haveanlæg eller opfyldning til nye byggeprojekter. Genanvendelsen af jord er en bæredygtig praksis, der minimerer affald, fremmer miljøet og reducerer omkostningerne.

DIN ENTREPRENØR INDEN FOR ANLÆG OG KLOAK

Foruden udgravninger laver vi også blandt andet sandpude, kloakering og belægning. Så har du brug for en samarbejdspartner til et større projekt, kan vi altid være behjælpelige.

4. GODE GRUNDE TIL AT VÆLGE KVIST OG KRAB

1. Vi holder vores aftaler

Det er vigtigt for os, at vores kunder ved, at vi hos Kvist og Krab er til at regne med. Når vi har lavet en aftale, overholder vi den. Der kan selvfølgelig opstå forhindringer, herom informerer vi altid i så god tid som overhovedet muligt.

2. Dyb faglig viden

Uanset hvilken opgave vi står overfor, kan du være sikker på, at vi leverer kompetente løsninger baseret på en dyb faglig viden. Vi sender lige præcis den fagperson ud til dig, der passer til din opgave.

3. Godt håndværk og kvalitet

Alle opgaver vi laver, skal udføres korrekt og ordenligt, af dygtige, kompetente fagfolk og det skal være løsninger der holder.

4. Vi er først færdige, når du er godt tilfreds

Kvist og Krab sætter en stor dyd i at leverer et flot resultat, som du bliver glad for. Derfor er vi først færdige med vores arbejde, når du er godt tilfreds. Vi sørger for at forventningsafstemme og lave en plan, vi er enige i, før vi påbegynder opgaven.

Hvad koster gravearbejde i pris pr. meter?

Prisen på gravearbejde varierer afhængigt af flere faktorer som projektets omfang, terrænets art, adgangsforhold, og den specifikke type jord, der skal graves i. Generelt kan omkostningerne spænde fra nogle få tusinde kroner for mindre projekter til tocifret tusinde beløb for større eller mere komplekse opgaver.