Sandpude
EDD889AC-A4EA-4ACE-A394-1AB753433140
25C69200-FC86-4A77-866A-BA49EC3493CE

Professionel opbygning af sandpuder, så dit byggeri har et sikkert grundlag.

C7C7A28D-DB0C-4DDA-B818-0361837661ED
Ring til os:
F4E7EF8A-4AED-4E82-B5AD-6CADA241F7B7

ET SIKKERT GRUNDLAG TIL DIT BYGGERI

Som entreprenør opbygger Kvist og Krab sandpuder til diverse projekter, herunder: erhvervsbyggeri, nybyg, tilbygninger osv.

Sandpuden er det grundlag, din bygning skal stå på. Det er derfor vigtigt at den er lavet ordenligt. Sandpuder sikrer at jorden er stabiliseret, inden byggeriet påbegyndes, og at terrændækket ikke sætter sig.

Skal du have lavet sandpude til dit nye byggeri, står Kvist og Krab klar til at hjælpe dig.

HVORDAN LAVER MAN EN SANDPUDE?

Vi starter med at grave jorden af, der hvor byggeriet skal være, herefter påfyldes sand, som stampes rigtig godt, så sandet bliver kompakt. Det afhænger af byggeriet, hvor tyk sandpuder skal være, men de bygges op i lag af ca. 20-30 cm.

SKAL VI LAVE KLOAK I SAMME OMGANG?

Kvist og Krab er autoriseret kloakmester og laver oftest også kloak, når vi laver sandpuder, da vi allerede arbejder i jorden.

4. GODE GRUNDE TIL AT VÆLGE KVIST OG KRAB

1. Vi holder vores aftaler

Det er vigtigt for os, at vores kunder ved, at vi hos Kvist og Krab er til at regne med. Når vi har lavet en aftale, overholder vi den. Der kan selvfølgelig opstå forhindringer, herom informerer vi altid i så god tid som overhovedet muligt.

2. Dyb faglig viden

Uanset hvilken opgave vi står overfor, kan du være sikker på, at vi leverer kompetente løsninger baseret på en dyb faglig viden. Vi sender lige præcis den fagperson ud til dig, der passer til din opgave.

3. Godt håndværk og kvalitet

Alle opgaver vi laver, skal udføres korrekt og ordenligt, af dygtige, kompetente fagfolk og det skal være løsninger der holder.

4. Vi er først færdige, når du er godt tilfreds

Kvist og Krab sætter en stor dyd i at leverer et flot resultat, som du bliver glad for. Derfor er vi først færdige med vores arbejde, når du er godt tilfreds. Vi sørger for at forventningsafstemme og lave en plan, vi er enige i, før vi påbegynder opgaven.