Jordvarme
EDD889AC-A4EA-4ACE-A394-1AB753433140
25C69200-FC86-4A77-866A-BA49EC3493CE

Tænker du på miljøet, og vil du samtidig gerne opnå en besparelse på din varmeregning - er et jordvarmeanlæg måske den helt rigtige løsning for dig.

C7C7A28D-DB0C-4DDA-B818-0361837661ED
Ring til os:
F4E7EF8A-4AED-4E82-B5AD-6CADA241F7B7


Jordvarme er godt for både samvittigheden og varmeregningen

En rigtig god løsning for dig, der gerne vil spare på din varmeregning og samtidig tage det klimavenlige valg, er jordvarme. 
Jordvarme er en vedvarende energikilde, der både er effektiv og energibesparende.

Jordvarme, jordvarmeanlæg eller jordvarmepumpe er alle udtryk der bruges om samme system.

HVAD ER JORDVARME?

Jordvarme er et system kombineret af rør, der graves ned i jorden i din have, og en varmepumpe.
Slangerne er fyldt med frostsikker væske, der bruger den energi/varme fra solen, der oplagres i jorden, hvorefter pumpen leder varmen ind i dit hus. Jordvarmeanlægget varmer både din bolig og dit brugsvand.

DEN BEDSTE LØSNING FOR MILJØET

Jordvarme er den mest miljøvenlige løsningen, hvor du kan spare helt op til 70 % CO2-udslip sammenlignet med, hvis du opvarmer dit hus med olie, gas eller el.

SPAR PÅ VARMEREGNINGEN

Udover at være et godt valg for miljøet, kan jordvarme også være en stor fordel økonomisk, selvom det er en større udgift at få installeret. Sammenlignet med gas, olie eller el, kan du spare op til 50-60% på din varmeregning, og dit jordvarmeanlæg kan være tjent ind på 10 år.

ER JORDVARME DEN RIGTIGE LØSNING FOR MIG?

Det kan være svært at finde ud af på egen hånd, hvad der er den rigtige løsning, med de mange muligheder der findes. Et jordvarmeanlæg er en god investering, og har du pladsen til at få det etableret, kan det være det helt rigtige for dig.

Kontakt os, så hjælper og rådgiver vi dig.

NEDGRAVNING AF JORDVARME

Sammen finder vi ud af, hvor i din græsplæne jordvarmen skal graves ned. Herefter ordner Kvist og Krab det hele for dig. Når jordvarmeanlægget er færdigt, sørger vi selvfølgelig forvar reetablere din have, som den var da vi kom.

4. GODE GRUNDE TIL AT VÆLGE KVIST OG KRAB

1. Vi holder vores aftaler

Det er vigtigt for os, at vores kunder ved, at vi hos Kvist og Krab er til at regne med. Når vi har lavet en aftale, overholder vi den. Der kan selvfølgelig opstå forhindringer, herom informerer vi altid i så god tid som overhovedet muligt.

2. Dyb faglig viden

Uanset hvilken opgave vi står overfor, kan du være sikker på, at vi leverer kompetente løsninger baseret på en dyb faglig viden. Vi sender lige præcis den fagperson ud til dig, der passer til din opgave.

3. Godt håndværk og kvalitet

Alle opgaver vi laver, skal udføres korrekt og ordenligt, af dygtige, kompetente fagfolk og det skal være løsninger der holder.

4. Vi er først færdige, når du er godt tilfreds

Kvist og Krab sætter en stor dyd i at leverer et flot resultat, som du bliver glad for. Derfor er vi først færdige med vores arbejde, når du er godt tilfreds. Vi sørger for at forventningsafstemme og lave en plan, vi er enige i, før vi påbegynder opgaven.